平时我好钟意食甜品嘅,今日做完嘢一个人就谂起去森泰远甜品餐厅试下佢新出嘅下午茶high tea套餐。一入到去估唔到星期六下昼都冇乜人得我—个,咁我就试下新出嘅下午茶餐先,估唔到份量会咁多😂 咸点已经有四款,有薯角,鸡翼,虾多士同埋洋葱圈,食完都饱咗三分一😂。食食下黎埋蛋糕甜品估唔到咁鬼死多,每款都有四种,有杨枝甘露,炖奶,蛋糕,班戟等等,还包一杯饮品😍食完饱连晚饭都唔使食😂,份量真系多到如果两个女仔嚟叫一份都够😀。而且味道非常之好,性价比冇得输真心物超所值,一个人都系$118真系冇得输。这间店或者真系地点问题所以比较难发现😐,食咁耐都系最后得一两枱客人,心谂咁抵食嘅下午茶咁高质素都竟然咁少人😣其实佢哋真系好近地铁站不过只系隐藏在工业大厦里,希望可以多D人认识上去试下啦,因为这类有心小店真的很值得我哋去支持!加油呀!😊😊
high tea
2022-07-30