2009-08-10 11 浏览
本人都很多时同男朋友周围食雪糕, 今日同男朋友谂住甜甜蜜蜜食个甜品, 谂起DA DOLCE, 又未试过, 不如试下啦!!唔算太多CHOICE, 同男朋友CHOOSE左好耐先CHOOSE到, 最后我地CHOOSE三款FAVOUR, 发现佢地冇将雪糕fully put in the cup. 咁我问佢地其中一个同事, 佢不但至冇话帮我睇下, 仲同我讲:"唔系呀, 都好FULL呀, 我地有磅GA, 一定够GA" 我话:"吓? 你睇呀? 唔系FULL GA WOR!!" 我心谂, 既然我CHOOSE DESSERT, 我想食得开开心心, 佢呢个态度本人十分不满, 而个雪糕味道并不是特别, 最令我生气的是, 当我走的时候我发现原来佢地并没有磅每一杯雪糕, 真的有被欺骗的感觉.下次我一定唔会再帮衬, NO MATTER系另一间分店.
下次我一定唔会再帮衬, NO MATTER系另一间分店.
食到一半已经见到个雪糕唔FULL
2009-08-08