今日行完新城市,想食港式就醒起之前食过永年既铁板餐有酥皮汤,食过翻寻味今日就一于再encore!今晚同朋友order慢煮铁板2人套餐见到有新嘢,竟然有佛跳墙铁板食😂朋友就尝下鲜,花胶扒份量多又有厚度,铁板上食鲍鱼面好过瘾😂😂食肉兽既我一如既往 点能够唔点铁板牛🫢封门柳牛味香浓,份量之大睇相就知5成熟,粉嫩既肉质令我每次黎都点必!推荐大家封门柳铁板✨✨😍食铁板点可以无酥皮汤!!酥皮周打蚬肉鱼汤,浓郁既汤带住厚实既口感,材料超足!之前黎食过大虾牛油果沙律,今日就试下鸡扒咸鱼凯撒沙律估唔到咸鱼同生菜出奇地夹,咸香味令沙律既清新感更突出见到有砵酒烩牛尾就紧系要加点!牛尾好入味 肉质好软腍😽爱牛之人一定要加配埋!例牌,食港式又点可以唔食西多,热辣辣既西多加上雪糕,冻热交加系一种味蕾上既享受,切开入面仲要系唔常见既芝麻馅,呢个黑芝麻西多伴云呢拿雪糕为今餐港式铁板划上完美句号😽顺带一提,友人边饮边大赞抹茶红豆冰,唔会死甜得黎又特别,我下次都要点黎试下🤭
今日行完新城市,想食港式
就醒起之前食过永年既铁板餐有酥皮汤,食过翻寻味
今日就一于再encore!

今晚同朋友order慢煮铁板2人套餐
铁板花胶扒佛跳墙

铁板美国安格斯封门柳

食肉兽既我一如既往 点能够唔点铁板牛🫢
封门柳牛味香浓,份量之大睇相就知
5成熟,粉嫩既肉质令我每次黎都点必!
推荐大家封门柳铁板✨✨
美国安格斯封门柳

酥皮周打蚬肉鱼汤

之前黎食过大虾牛油果沙律,今日就试下鸡扒咸鱼凯撒沙律
估唔到咸鱼同生菜出奇地夹,咸香味令沙律既清新感更突出
鸡扒咸鱼凯撒沙律
虾多士

见到有砵酒烩牛尾就紧系要加点!
牛尾好入味 肉质好软腍😽爱牛之人一定要加配埋!

砵酒烩牛尾

2023-05-05