2008-02-13
13号我契妈生日,咁我11号订12号晚位,食开有信心既Buffet都爆晒(我一年食十几次Buffet),得返呢间再问价钱,每位$318用AE卡75折,2月有人生日再送1磅什果蛋糕,心谂酒店Buffet㖞边有咁平,但由于系我请客,仲her her 声订位!放食物既地方我谂都有300呎!热盘得11-12个,有白饭,咖喱饭,干烧尹面,什么三色意粉,蒸东星,风干肉炒长脚hi,X烧包,鱼翅饺,什么炒什菜,Mango汁鱼块,什么乜猪扒(你话死唔死可以记晒出黎!)。汤2种,瑶柱粟米羹,忌cream三文鱼汤!海鲜有生蚝,飞吹螺,长脚hi(D脚),细过手指尾既虾。鱼生三种,三文鱼,八抓鱼,立鱼。甜品加埋都无6种。一开波谂住先去饮碗汤暖暖胃先,一见个汤即掉头走,走去食我的最爱三文鱼(ok㖞,得一碟无得refill,真系第一次见),生蚝(ok,消灭10只),长脚hi(完全唔得,very梅),飞吹螺(无味,唔新鲜)。热盘试左风干肉炒长脚hi(天呀!我到底做错D乜?)跟住无食热盘。走去串烧档,食左牛仔肉(一般),羊扒(真系要用刀X响受,包你咬唔开),几串什么串烧(街边一定好过佢)烧鸡翼(酒店Buffet食烧鸡翼
放食物既地方我谂都有300呎!
汤2种,瑶柱粟米羹,忌cream三文鱼汤!
海鲜有生蚝,飞吹螺,长脚hi(D脚),细过手指尾既虾。
鱼生三种,三文鱼,八抓鱼,立鱼。
甜品加埋都无6种。
一开波谂住先去饮碗汤暖暖胃先,一见个汤即掉头走,
走去食我的最爱三文鱼(ok㖞,得一碟无得refill,
热盘试左风干肉炒长脚hi(天呀!我到底做错D乜?)
跟住无食热盘。
走去串烧档,食左牛仔肉(一般),羊扒(真系要用刀X
响受,包你咬唔开),几串什么串烧(街边一定好过佢)
烧鸡翼(酒店Buffet食烧鸡翼,我真系第一次)。
鱼生试左立鱼(ok)三文鱼,八爪鱼(跟过菜生D团,比
佢讲到唔敢三文鱼及八爪鱼刺身)。
D沙津ok,跟住进攻甜品及生果,生果有3种(西瓜,波罗,哈蜜瓜),甜品一定系香港酒店界最难食既一间!
雪糕系HD有4种味道,仲有个朱古力喷泉。
大佬,去酒店食Buffet系想食质唔系食量,如果我想食量,拎$200去登打士街食街边Buffet食死我喇!
埋单4个人$10xx,唯起每人$260,仲有一个蛋糕拎走!
不过服务我张枱 个侍应就服务态度一流,值得一赞!