2017-11-20 111 浏览
餐厅装潢得不错,全店白色,有点高贵的感觉,门口还放置了一个甜品柜,感觉有点高档。细看menu下发现价钱便宜,不能想像又一城的餐厅会有$59一碟意粉!加上没人排队的情况下,就选择了这间。企左系门口成分钟都冇人招呼我地,我见d侍应望到我地但冇理我地,令我要行到入去餐厅叫两位先有人用对眼苗一苗,我唔知佢系咪示意我果到有位呀,于是我行去装下,又唔见有位,果个苗一苗我唔知佢系咪想同我讲人地啱啱埋单走?跟住坐低左,都系冇人抺枱同拎餐牌,如果好忙又见到佢地捧餐果d系冇问题可以谅解既,但实际上又唔系,又冇服务员行出黎,唔知呢埋左去边….之后见到有个睇落返工返得唔系咁开心既男侍应,佢斜啤左我地张枱一下就行过左(汗)几经辛苦我地order左一个意粉同all day breakfast,想讲d薯条好似摊到冻晒果d淋,而d意粉比起上次上水果间好食少少,但唔够味。佢随餐会送热/冻柚子蜜,如果冻柠茶奶茶果D就要加$8。杯柚子蜜好似柚子茶咁,唔系好冻,D冰溶晒,不过算啦,我都唔想饮太冻。本来想食完饭order个甜品试下,点知search到网上有人话甜品有伏!好彩睇一睇啫。

题外话/补充资料: 最后我只能说一分钱一分货,都知又一城无端端有间咁平既餐厅又冇人排队应该要留意一下。餐厅服务态度欠佳,食物都系得个靓字,好睇唔好食,听闻开左业成两年,希望佢地会改善一下啦….!
2017-11-19