2006-08-21 7 浏览
上个星期六起身已经两点几,于是同家姐落左青衣城揾野食,行过呢间野发现竟然有TEA WO仲系三十几蚊渣wo,之前睇过佢地有个百几二百蚊既餐有九样野食家,一直都想试下,不过一直都冇机会,今次见到咁抵紧系亲机会试下啦!!而且佢地仲有甜品set潻!!!我地叫左个蕃茄鸭胸天使面同埋烟三文鱼法包,个包好快就黎左,我自己唔食三文鱼所以唔知好唔好,但系家姐话唔系好得啰,而我个天使面就细得惊人,而且连一块正常size既鸭胸都揾唔到,如果大嗒小小既话D天使面绝对两三嗒就可以食晒(唔怪得咁平啦,可能食惯左出面Dtea既size,所以份量对我黎讲真系唔多够,又或者呢D就系法国人食tea既正式size挂!!),而味道都系普通西餐厅质数0者,见意下次黎食一定要打定底先得啦!!间餐厅既环境系我好最满意既,白色为主仲有D水晶灯,好靓好舒服家!!服务一般啦,因为有D比较嘟嘟地!!本来想试佢D甜品,不过食完佢个天使面之后就冇咩MOOD食啦。走既时候见到门口写住(唔记得系八点半定九点)外卖甜品有优惠,下次都可以买黎试下既!!
服务一般啦,因为有D比较嘟嘟地!!