2020-06-07 1910 浏览
平时食开葵广𠮶间见新开又未食过就买嚟食下第一次买左半只鸡加左4个配菜粟米荀,青瓜,海带,百页豆腐,阿土酱味小辣要成$92,返到屋企即食鸡柴,呀妈话有雪味,咁我就唔太食得出但配菜份量少得可怜,同配菜个size唔及葵涌店,所以剪完出嚟份量少平时葵广店半只鸡$77已经有4个配菜,份量足,呢间$92 我唔知食左乜🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺第二次想试埋另一只味,就买咗一人餐,鸡胸各半,要咗百页豆腐,鸡肾,鱼片 原味小辣$45个职员一路捞一路同其他职员倾计,我拎嘅时候发现有拉面喺入边,我就同职员讲我冇点拉面捞𠮶位职员就话捞左好难拎出嚟,另一位职员就话你食唔食拉面食嘅话送埋比你问题唔系你送比我而系对住张单路都可以错,当时得我一张单同我带饭返工谂住加𩠌咁我就话唔食拉面,佢就拎返啲拉面出嚟唔知系咪呢个原因份量超小好似俾人食剩咁鸡依然都系柴,返到公司请咗上次食过葵广𠮶间话好食既同事试,佢都话冇咁好食下次都系唔好贪方便去返葵广买,仲可以拣全鸡脾添
平时食开葵广𠮶间
见新开又未食过就买嚟食下

第一次买左半只鸡加左4个配菜
粟米荀,青瓜,海带,百页豆腐,阿土酱味小辣
要成$92,返到屋企即食
鸡柴,呀妈话有雪味,咁我就唔太食得出

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

下次都系唔好贪方便去返葵广买,仲可以拣全鸡脾添
阿土伯盐水鸡
ET盐水鸡
2020-06-05
等候时间
10 分钟 (外卖自取)
ET盐水鸡