2020-11-30 1064 浏览
平时最钟意食快餐,一黎唔使煮,二黎一个人唔使烦煮咩食够方便。不过餐餐食外卖都有食到唔知食咩好既时刻,谂唔到食乜通常就咁老麦,今日想对自己好dd,唔去食老麦啃鸡鸡,见有食Mos Burger叫左一个餐,Mos Burger既餐其实份量唔多,惊食完一阵又饿,所以另外我决定叫多一个burger,跟餐+嘢饮同薯条 两个包都热辣辣包包咬落去有口感,真系热的,快餐包有口感,难怪一分钱一分货薯条一贯水准够热,厚切够薯味薯条几大条,,入面都好结实,炸到金黄色刚好,但就有少少干同硬身40+/50+一个餐贵,系就系贵过其他快餐店,不过质素有对比,一分钱一分货不过野饮就偏甜,叫左少冰,但d冰都占左成1/3杯,饮品扣分间唔中放弃老麦偶尔食Mos Burger,感觉良好,呢间分店环境取胜

两个包都热辣辣

包包咬落去有口感,真系热的,快餐包有口感,难怪一分钱一分货

薯条一贯水准够热,厚切够薯味

不过野饮就偏甜,叫左少冰,但d冰都占左成1/3杯,饮品扣分