2014-05-13 570 浏览
今日约左宝贝倾心事~~所以谂住揾个坐得好少少的地方由于喺呢区唔系咁熟,见呢间舖的门面都OK, 所以决定入黎试下6点零7点唔算系好多人~可以坐到卡位,唔知系张櫈问题定系我太重,一坐落去好似跌左一半咁~嗯~~坐坐下掼左就点菜了,蟹子沙律 – 上枱真系令人意外,同我心目中的样子差得太远,虽则有好丰富的蟹柳,但系蟹子就真系太少了~我望左一眼宝贝,佢的眼神话我知: 呢到系咁上下~但系我就系唔服,所以揾左个服务员姐姐黎查问一下~会唔会系比漏左少少野~服务员姐姐望左我地一下,就一言不发咁拎返个沙律入去,转头出黎就明显加左料…我的天呀~如果大家都唔出声,唔通就可以不了了之?!我同宝贝对望左阵,经细心检验证实冇异可放心食用,除左蟹子同蟹柳,其他材料都强差人意,青菜太大片,又青瓜出晒水,又唔冻,好似室温左好耐咁,感觉好唔新鲜~唉…,日式炸豆腐 – 睇落已经唔系好得,上枱已经唔热,好似炸起好耐咁,又唔脆~可惜歛鱼腩寿司 同 三文鱼腩寿司 – 一般出品,冇咩太大特别~明白一分钱一分资的道理~寿司饭大细适中,但欠缺醋味,可能唔记得叵米醋…仲有两种卷物 – 唔止饭冇醋味,整体感觉好似小朋友啱啱学整寿司咁,出品好一
今日约左宝贝倾心事~~所以谂住揾个坐得好少少的地方
嗯~~坐坐下掼左就点菜了,
仲有两种卷物 – 唔止饭冇醋味,整体感觉好似小朋友啱啱学整寿司咁,出品好一般,
总括黎讲...好难相信呢间舖系有诚意的制作..真心希望佢地他日可以更有进步~~
整容前蟹子沙律
整容后蟹子沙律