2018-10-31 1337 浏览
开门见山讲, 呢间野好难食158 落楼价系几抵, 但系食物质素差, 选择少,我真系宁愿比多几 十蚊食返d 正常的打边炉。首先, 佢d 牛同虾都系要用点单纸, 就算你点填,佢都系按人头比, 即系如果你有4个人食,你点填都好,佢都系比四只虾你。 佢有三款牛, 牛梅肉韧都不得了⋯其他个两款正常,但真系分辨唔到, 因为佢个盘完全无记认( 明明点菜纸上有分唔同颜色的圆点等于唔同的牛肉) , 但佢完全无系盘上显示,呢样都小事。 最大问题系自取区,问题一: 细, 好迫;问题二: 选择少, 例如:菜, 得油麦菜;问题三: refill 慢, 例如: 鹅肠, 我夹左一次, 第二出去已经变左猪腩肉, 然后全晚(两小时的时间)都无出现过;问题四: 雪糕筒的雪糕硬到勺唔到;问题五: 自家甜品好难食全晚可赞的只有, 入货的甜品好正常, 同埋饮品唔错,有汽水同啤酒
开门见山讲, 呢间野好难食
2018-10-31
庆祝纪念