老板姓黄,拆开就系「廿一由八」,真系几有心思🥰呢到一半系卖木制家私,一半系café。家私就买唔起住,食住野先😂————————🔸牛油果大虾卷 $78大虾几弹牙,同埋都几多只,加埋牛油果几fresh!评分:🌕🌕🌕🌖🌑-🔸姜黄香梨吉士蛋糕 $42好好食🤩蛋糕外层加左燕麦(?),焗到脆脆地,好香。入面既梨用姜黄煮过,少少甜而不腻。隔离仲配左柠檬酱,点埋黎食更加fresh! 唯一要弹既就系个蛋糕入面太松散,一liu就变哂蛋糕碎咁,但味道同外层口感系好正。评分:🌕🌕🌕🌕🌘-🔸Chocolate $42口感几浓郁,似系溶左d原粒朱古力落去。但杯朱古力既味道好似苦版既金币朱古力,好假既味道。。麻麻地😟评分:🌕🌑🌑🌑🌑-🔸Matcha Latte $42抹茶几易入口,唔苦,饮落去几顺滑。因为我平时唔食抹茶,所以要求好低,我觉得ok😂评分:🌕🌕🌕🌖🌑
————————
🔸牛油果大虾卷 $78
大虾几弹牙,同埋都几多只,加埋牛油果几fresh!
评分:🌕🌕🌕🌖🌑
牛油果大虾卷