招聘中
薪金面议
11天前
$16,000-$19,000
月薪
餐厅: 千両 (MOKO新世紀廣場)
资讯:

2018-12-23 998 浏览
星期六下就1点几去食 唔系好洗等位就有得入我地3个人都叫左几多野食首先系枝豆($18) 味道正正常常 冇乜特别 不过呢度d枝豆系连埋个茎 同一般出面食既唔同 之后叫左个三文鱼腩刺身($56)好肥美 油份爆登 寿司就叫左个千两特盛寿司拼盘($360)份量十足 又新鲜 基本上次次黎都会叫呢个拼盘佢个甜蛋系出奇地好食 帆立贝都好厚好鲜甜 鱼子都唔会话腥呢度既鱼生真系几新鲜一份海胆军舰($58)本身餐牌仲有分日本海胆 但我就叫左个普通既 呢个真系好新鲜 入面有好多海胆 紫菜亦好脆 明显系即叫即整同埋牛油果软壳蟹卷($46)呢个稍微普通 软壳蟹比较少 但都系脆既 味道正常最后系冬日限定既餐牌叫左个大分特选锅($158)入面有蚝 虾 鸡肉团子 鸡肉 平乌冬 日本蒟蒻 豆腐 萝白个汤就偏浓味 食到最后有d咸 但配上平乌冬都几好食 呢个乌冬唔系平时圆条个种 系扁身既乌冬 口感几特别 有小小烟韧虾就好弹牙 新鲜 鸡肉就反而太细旧太碎整体都ok既
星期六下就1点几去食 唔系好洗等位就有得入
我地3个人都叫左几多野食

首先系枝豆($18)

之后叫左个三文鱼腩刺身($56)
好肥美 油份爆登

寿司就叫左个千两特盛寿司拼盘($360)
份量十足 又新鲜 基本上次次黎都会叫呢个拼盘
佢个甜蛋系出奇地好食 帆立贝都好厚好鲜甜 鱼子都唔会话腥
呢度既鱼生真系几新鲜
一份海胆军舰($58)

同埋牛油果软壳蟹卷($46)
呢个稍微普通 软壳蟹比较少 但都系脆既 味道正常
千两特盛寿司拼盘  &  海胆军舰

最后系冬日限定既餐牌叫左个大分特选锅($158)
入面有蚝 虾 鸡肉团子 鸡肉 平乌冬 日本蒟蒻 豆腐 萝白
虾就好弹牙 新鲜 鸡肉就反而太细旧太碎