2015-10-01
平时系呢间野隔离剪头发..今日见仲有时间味够钟剪.又味食野我就去左试下//先唔讲佢地既服务态度同佢地既环境问题先啦..主要系D食品..我叫左鲍片同乍酱既麻辣中辣米线..个米线黎到.我好仔细咁睇先睇到D鲍片既存在..可想言知系有几渺小既鲍片..D汤就清到唔似叫左麻辣汤..食落系有小小麻辣味但系唔浓唔香啰..之后食D乍酱...成PAT油浸住..我本身EXPECT既系好似谭仔个D咁..点知我一食佢甜到痴线..唔捞埋D米线食系完全食唔落口既啰..!因为太甜既关系我叫左杯ice0water呢杯野既问题反而系我全部问题入面最接受唔到,...佢成啖油系D水既面我完全一啖都冇饮过埋单..立刻冲去隔离行2步就到个间7仔买水算..十分十分不建议 最衰我唔记得拍照唔系可以比你地欣赏下佢地所谓既麻辣汤
先唔讲佢地既服务态度同佢地既环境问题先啦..
查看之前的留言 ()