2020-09-28 121 浏览
✨呢间深水埗好多人好评推荐既Burger 店[Burgerman],我依啲食肉兽点会放过唔去试吓😂⋯⋯⁉️.💬 𝐓𝐫𝐮𝐜𝐤𝐞𝐫 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫 至尊汉堡 $90 + $20转套餐即叫即整,所以等左一阵,攞上手好热辣辣值得等!个汉堡好有份量层层叠咁,目视都已经知道一口咬唔晒好丰富,𠮶两件美国安格斯双层牛肉汉堡好厚加上啲半溶芝士、蛋、洋葱🧅、蕃茄、生菜、蘑菇食落去真系好juicy,味道同口感都非常好!败点系我用尽力擘大个口都一次过咬唔晒啲料,特别系条烟肉我最后系分开食😂⋯⋯整体黎讲几好食,不过如果啲蛋煎得无咁熟既话口感更加升华(纯个人喜好🙈).📌 补充,转combo套餐另加$20(薯条/薯格或田园沙律及罐装汽水)..📍 Burgerman (深水埗)深水埗钦州街65-71号地下📍 Burgerman (大角咀)大角咀埃华街95-97号地下..
📍 Burgerman (深水埗)
深水埗钦州街65-71号地下
📍 Burgerman (大角咀)
大角咀埃华街95-97号地下
至尊汉堡