2024-01-25 1337 浏览
今次我去咗间热门嘅餐厅试菜,初印象—简直精致得嚟无比。我叫咗个南瓜意大利饭🍚,口感顺滑兼带啲甜,夹埋坚果嘅脆,香浓芝士味令人一啖再一啖。鸡腿肉卖相吸引,啖啖肉嫩滑juicy,烤菜心和k chickpea点缀,烟韧嘅火腿又为菜式加分。至于个Steak sandwich,哇,个牛肉顶级滑,芥末酱呛鼻香,火箭菜增加咗啲清新,真系滋味百分百🎯。整体黎讲,我觉得这餐厅确实值得推介。主菜上碟精致,用料新鲜,有「心机料理」𠮶种感觉。当我咬落去𠮶一刻,味蕾瞬间界get lock咗全部精彩嘅滋味,真系食得好开心😋!啱晒同三五知己share嘅好去处。下次一定会再嚟挑战餐牌上嘅新口味,寻找另外嘅惊喜!