餐厅: 東來順
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
餐厅: 東來順
资讯:

2023-05-14 2479 浏览
喺附近想揾嘢食,朋友就话晒我哋食一间好出名嘅京菜,仲觉得我哋唔识好神奇🤣🤣其实我本身麻麻哋钟意食京式菜!一睇个Menu果然同我谂嘅差唔多,都系𠮶啲煎饼馅料多,唔系我钟意食嘅菜式!佢哋嗌咗啲餐厅推介嘅菜式点心,我就拣咗个花雕醉鸡,服务员介绍我嗌金银蛋苋菜,但系佢竟然唔记得帮我落单,食到完结嘅时候先知道所以算啦费事等醉鸡唔会太重酒味,甜甜地,朋友好钟意,因为觉得好滑因为佢哋都钟意食肥肥地滑脱脱,我自己就钟意瘦肉𠮶啲, $200嘅份量非常少始终系酒店菜式吧~有羊肉馅饼,韭菜饼,锅贴等等,最特别嘅系羊肉馅饼!不过全部都非常之油腻,我就系怕京菜呢种煮法食物好香嘅,不过一啲都唔健康😂😂羊肉淡淡嘅苏味喺食完之后出返嚟呢种感觉我都几钟意糯米烧卖朋友觉得好特别,我就觉得其实好多餐厅都有牛肉炒米粉炒得几香,牛肉有啲特别嘅调味唔错,不过一定系偏油最欣赏就系最咪上嘅海参香葱蒸包同埋鱼翅饺!两个嘅卖相都好可爱好精致!打卡一流而且呢两件都非常之真材实料,清清地但系好香口!𠮶个海参包成个箭猪咁嘅外型,非常可爱!本身怕入面嘅香葱会吵到好油捞埋入去,但系完全唔会!而且佢仲会系海参主导,非常名副其实! $88有三件而佢面
醉鸡唔会太重酒味,甜甜地,朋友好钟意,因为觉得好滑
始终系酒店菜式吧~
呢种感觉我都几钟意
糯米烧卖朋友觉得好特别,我就觉得其实好多餐厅都有
牛肉炒米粉炒得几香,牛肉有啲特别嘅调味唔错,不过一定系偏油
最欣赏就系最咪上嘅海参香葱蒸包同埋鱼翅饺!
两个嘅卖相都好可爱好精致!打卡一流
而佢面包嘅皮系黑色嘅,好浓郁嘅芝麻味好快就食得出
细心嘅作品
鱼翅下蒸饺亦都有真嘅一丝丝鱼翅
识食嘅朋友估唔到佢竟然唔系会用咗粉丝去代替,而系真真实实咁样落鱼翅!
入面有少少下虾粒好味😋

服务态度OK,但系服务嘅速度就普通了~

我又唔觉得呢间米芝莲特别好味,不过就唔错用料上乘
午餐