2013-03-25
在北角行左阵街之后忽然肚饿,所以就去左强记啖烧鹅,入到去都好好,吾洗等 ➨❶烧鹅赖粉捞 推介程度❤❤❤❤❤(个主牌烧鹅真系烧得好脆皮,肉质好嫩,好汁!!配赖粉同蚝酱同鸡汤,真系捞埋再浸鸡汤,好正,D汤好清甜,D赖粉好爽口,真系有名有实!!)❷鱼旦头清汤赖粉 推介程度❤(个汤太清,太淡味,赖粉OKAY,但鱼旦点解无鱼味?又无鱼味,又吾弹!!好似食左个蛋蛋咁,无味,真系除左烧鹅之后其他都麻麻水准)总结:我觉得除左烧鹅好好味之外,真系吾敢试其他野回头指数❤❤❤❤❤❤❤ 7分 (10分满)外表♛♛♛♛味道♛♛♛♛环境♛♛♛♛服务太态♛♛♛♛气氛♛♛♛♛上菜速度♛♛♛♛卫生♛♛♛♛情侣必到处✓✓♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥
➨❶烧鹅赖粉捞 推介程度❤❤❤❤❤
❷鱼旦头清汤赖粉 推介程度❤
总结:我觉得除左烧鹅好好味之外,真系吾敢试其他野
回头指数❤❤❤❤❤❤❤ 7分 (10分满)
情侣必到处✓✓