2018-06-17
夏天除左食西瓜,其实我都好中意食榴梿🤣虽然成日都俾人话佢好臭,但真系好好食😋同朋友都系榴梿控,见到有几多人介绍,就去试下😈👉🏿✨一嚿猫山王跌落奶 Hkd 48 💸📌以榴梿奶昔黎讲,真系几浓郁㖞!唔似其他用榴梿粉黎开,呢个真系见住佢落榴梿蓉,而且入口仲食到一丝丝榴梿肉,真系好正架!☺️👉🏿✨猫山王焦糖脆奶茶 Hkd 38 💸📌上面个层焦糖真系好邪恶!开头都会觉得会唔会唔夹,但出奇地一啲都唔奇怪呢!👍🏿榴梿味其实唔算好重,反而系一丝丝咁出啲味道,所以唔怕一黎就好重口味啦!👉🏿✨猫山王芝士云顶炭烧乌龙茶 Hkd 38💸📌一人一杯岩岩好🤣呢个可以话系我最爱既一杯!有小小似台式饮品😍奶盖入面带有猫山王既果肉,我觉得系最浓郁既一个,好饮走之前仲见到佢有个榴梿盘~价钱不太贵👉🏿✨榴梿品鉴盘 Hkd 148 💸📌有成5旧唔同级别既榴梿,职员话要由最浅味道食,最后先系食猫王😈个人就最爱金包同猫山王,两款味道最浓厚,仲带有小小甘香同酒味,过晒铺榴梿瘾啦今次!😆
同朋友都系榴梿控,见到有几多人介绍,就去试下😈
👉🏿✨一嚿猫山王跌落奶 Hkd 48 💸
👉🏿✨猫山王焦糖脆奶茶 Hkd 38 💸
👉🏿✨猫山王芝士云顶炭烧乌龙茶 Hkd 38💸
📌一人一杯岩岩好🤣呢个可以话系我最爱既一杯!有小小似台式饮品😍 奶盖入面带有猫山王既果肉,我觉得系最浓郁既一个,好饮
走之前仲见到佢有个榴梿盘~价钱不太贵
👉🏿✨榴梿品鉴盘 Hkd 148 💸