2019-04-20
呢间餐厅真系够隐蔽 如果唔系一大班人聚会 我都发现唔到呢个地方👀👀同行超过十人 所以我地可以尽情叫唔同款嘅食物 每样试啲又唔会食唔晒🤰🏼 有骨牛扒拌薯条 5成熟 厨师会好甜心咁帮食客切埋 咁样真系减少咗我地好多烦恼💆🏻♀️ 好多厨厅叫5成熟都会变咗7成 但好明显睇相 #唐 无呢个问题 肉汁丰富 又重牛味🐮 无记错好似$990/500g条鱼系职员推介 佢带我地去门外个冰柜拣选海鲜 好似$220/条马友 有两种食法 一系炭烤一系加柠檬汁煮 我地拣咗香口啲嘅食法 条鱼都算多骨 小朋友食就要小心啲😉甜品我地拣咗几款 雪山系其中一款比较特别 职员会帮我地加上酒再点火 慢慢就会闻到焦糖香 直到火熄灭就食得😋 雪糕系芒果味 中间仲有红色嘅酱 但得食唔出咩味😂😂 总至就系夹👍🏻👍🏻总结 #唐 位于元朗唐人新村系一个啱晒一大班人/一个大细嘅好去处 如果同行有朋友生日 餐厅仲会有live唱歌同你庆祝 即场晒埋相俾你😘