2023-11-23 2096 浏览
我都未试过写食评,但系依间咁嘅所谓放题,真系唔开个Account写个负评俾佢都唔得!第一差,环境差平时去开大xx 大集团𠮶啲,间餐厅又大又光猛,依间就调返转又细又黑密码吗,条走廊仔窄到晕,本来见到心谂都服服地想走,不过电话打去雅兰果间无位就算啦,好好丑丑食一次。第二差,刺身差,食刺身我觉得本来系应该冻嘅,佢哋啲三文鱼唔可以话热嘅常温啰,但系啲甜虾就有冰嘅,o哂。第三差,熟食差,烧物全部干争争,炸物厚粉后到晕,啲小炒就好似楼下间百味咁捞埋一碟,好似食紧颓饭咁。第四差,服务差,明明楼下派传单个哥哥仔好有礼貌好热情,又话做晒啲优惠又话帮我搞掂张单,上到嚟根本天渊之别,啲嘢食追几次先出,埋单又系咁追我埋,完全唔掂总之嚟讲真系一个字差,早知下次食放题早啲book返大Xx果啲🤬🤬🤬
第一差,环境差