2015-08-15
大家好! 我平时就好小系openrice到写食评既但系今次就真系忍五住要写下!话说我同朋友打完机就谂住去食野 其实个时都成2点几 行左好多间铺头都爆哂场冇位,可能五六日既关系拉。行多阵就比我见到小云川米线 其实平时经过都知新开左而间野,今次就入去试下新野 入到去个侍应都就安排坐位比我地,当我坐底望到个餐牌个时我都觉得呆左 好小野食,考虑左好耐之后我就嗌左米线(我系叫中辣的),又当见到我朋友嗌个啲野食黎左之后我心谂 真系中伏,我朋友系叫鳗鱼食 其实间铺会五会系太悭呢,得个一旧鳗鱼 仲要系缩水既鳗鱼 我朋友比甘既价钱食啲甘既野会五会过份左?终于到我个米线黎 我系叫中辣的! 点知我见到我碗野系清汤,于是我就问下个侍应 我就同佢讲我系叫中辣既,佢就五出声 系格离枱拎个辣椒油比我。。 其实我真系嗌中辣,由佢拎个辣椒油比我个阵我就决定左以后都五会再食而间野,真系想讲粗口,甘如果系落辣椒油既话我嗌中辣黎做咩? 真好笑喔!讲真,对而间野真系冇下次,价钱贵,又五饱,又五好食!冇错 开系旺角甘既价钱我觉得可以接受,但系您甘既价钱甘既份量会五会过份左? 希望会改善下!
但系今次就真系忍五住要写下!
话说我同朋友打完机就谂住去食野 其实个时都成2点几 行左好多间铺头都爆哂场冇位,可能五六日既关系拉。行多阵就比我见到小云川米线 其实平时经过都知新开左而间野,今次就入去试下新野 入到去个侍应都就安排坐位比我地,当我坐底望到个餐牌个时我都觉得呆左 好小野食 ,