2023-04-24
朋友附近放工, 介绍黎呢度试下, 因为比佢嘅特别装修吸引住😝一到门口见到个千秋梳化, 真心靓😍烟花女手工意大利粉「烟花女」系意大利文里含蓄一点的讲风尘女郎的意思😝味道要比人感觉带点豪放💃🏾💃🏾呢个面最大特色就系用上橄榄和酸豆,酸中带有咸香,再加上不少车厘茄同菇菇,味道特别❗️脆炸黑蒜沙律酱薯条薯条上菜时热辣辣🍟薯条都几粗身同好有薯仔味。黑蒜沙律酱味道可口,而且有好香蒜味,令炸薯条的味道都升华😙Around the world不得了😍😍夸张吸晴嘅装饰,好啱打卡影相😆 摆设很有心思,绝对会让相机饮先🤭用毡酒加入焦糖、Cauracao、柠檬及梳打水,入口有带点橙及柠檬香味,混和了毡酒的烈性,容易入口,又不会过甜,入口利落畅快The Dusk用Earl Gray 做茶底,加入苹果汁同桃汁,甜中带清香😌😌
一到门口见到个千秋梳化, 真心靓😍
烟花女手工意大利粉
脆炸黑蒜沙律酱薯条