2011-02-27
本身见呢间野d食物睇落都唔差,又好想食放题,所以就谂住同我男朋友去试下啦。其实我对食物嘅要求真系唔高,我都只系想满足下食日本野嘅欲望!咁我地订9点钟台啦,下午佢已经打黎同我地讲只等5分钟就无啦个booking。咁我地咪早到啰,点知早到要等啰~仲要我地三催四请先有得入去,我地唔系订左位,你预左比我地架咩?咁都算啦,等左一阵仔je~之后都满心欢喜地点野食啦~第一道刺身都唔差,以为呢间几好啦~点知好戏在后头,谂返起个10旧寿司都想呕,唔讲d料,净讲旧饭都想呕!成旧泥胶咁,d饭烂到呀妈都唔认得,痴满我个口腔,感觉超难受!!我自己煮都无你咁难食最最最大问题系佢成日系度走埋黎瞄瞄瞄,睇下你食完未,好烦啰!!食净一、两旧个d又死都唔肯拎走,一定要你哽晒d难食寿司为止拣直买钱搏难受其它野食真是普通得很,周街买到,选择不多~d串烧又一阵胶味我从来都食过咁难食嘅野!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!真系宁愿拎d钱去买百佳寿司或者去唱K Buffet,再或者去明将算~所以除左谂到掉钱落咸水海之外,我真系谂唔到点形容呢间野~当然,要食的话都唔系无好野食嘅,刺身、牛柳粒、牛油金菇、火锅都唔错~但你去食日本
咁都算啦,等左一阵仔je~之后都满心欢喜地点野食啦~
第一道刺身都唔差,以为呢间几好啦~
我自己煮都无你咁难食
食净一、两旧个d又死都唔肯拎走,一定要你哽晒d难食寿司为止
拣直买钱搏难受其它野食真是普通得很,周街买到,选择不多~
所以除左谂到掉钱落咸水海之外,我真系谂唔到点形容呢间野~
但你去食日本野会唔会净食呢d呀?
我就会想食寿司啰,但佢d饭真系令我太惊喜了~而且d制度好彊化,唔知想点
净系上菜好快啰,但上得快都无用架,制作是是但但,浪费食材
※因为d饭难食到吓窒左我,所以我地咪都无影-.-