(非会员)
2008-03-08 6 浏览
头先开开心心, 念住同老婆去北京拉面店食晚饭, 叫左五款食物, 其中一样系酸辣面. 但又因为老婆怕辣叫个waiter走辣. 点知一阵之后有个著西装的经理走埋0黎话佢地D酸辣面无得走辣, (口甘)我咪叫佢汤同面分开上(就算太辣都可以要番D面), 点知个经理又话唔得, 我当时已经开始发火, 一路追问佢点解唔得,佢就一路话佢间野唔会将面同汤分开上,期间另外一位waiter送左碗担担面, 但我地食都无食过, 继续问个经理点解,个经理有D唔耐烦, 态度仲越黎越差.最后我同老婆决定唔食起身走人,点知一路行,个经理话我叫晒野又唔要,话我运吉,仲拉住我只手想唔比我走.我即时停低, 当住全店的人同佢理论,最后要我老婆拉住我先唔同佢嘈.唉…..今时今仲有D(口甘)差的服务,同员工,真系非常失望. 食物好唔好我唔知,但d服务差成(口甘)我都系第一次见,亦一定唔会再帮亲.我会再打电话去佢总公司投诉.