2016-07-29
友人刚回港一心谂住试下d新野见见drawing room d comment 都几好就book左晚餐试下fine dining $9xx + 10% 就唔算贵但如果咁嘅服务态度同质素应该好快做唔住环境普通食开pmq都知唔系sell海景同装修可能早book关系安排左坐系个房仔成日都无人行过每次有需要都要自己行出去揾人serve 讲反个menu 一个系special menu (今期做truffle) 但系个个有truffle 嘅course 都要加钱咁点解唔真接set高𠮶价?餐前小食无咩味又唔特别头盘睇个都叫ok可惜食落无咩味好似食胶咁👎🏻跟住 blue lobster 睇落普通 食落去就唔系新鲜野啰呢个course 就真系呕血卖相差都算 (真心觉得ucc都正过佢)上碟时意粉已经硬哂明显放左一阵先攞过黎完全无味食唔落直情要换第二样野换左个意大利饭一睇都知唔得 劲水食左小小已经叫佢黎收走呢main course pigeon 如果我比d成千食个饭呢个质素完全fail 好胶下最后连最基本嘅ice cream 都难食虽然唔知系自制定买反黎嘅 =.=成餐饭友人要劲落 salt and peppe
见drawing room d comment 都几好
可能早book关系安排左坐系个房仔
成日都无人行过每次有需要都要自己行出去揾人serve
咁点解唔真接set高𠮶价? 餐前小食
无咩味又唔特别 头盘睇个都叫ok
可惜食落无咩味好似食胶咁👎🏻 跟住 blue lobster
睇落普通 食落去就唔系新鲜野啰 呢个course 就真系呕血
卖相差都算 (真心觉得ucc都正过佢)
上碟时意粉已经硬哂明显放左一阵先攞过黎
完全无味食唔落直情要换第二样野 换左个意大利饭
一睇都知唔得 劲水
食左小小已经叫佢黎收走 呢main course pigeon
如果我比d成千食个饭
呢个质素完全fail