6天前 0 浏览
无意中行去睇吓有冇位,门口一个大家庭正在等位,好彩有一张二人台未有人坐,但对正门口位,人来人往,店员问我哋介唔介意,唔介意的话可即时入坐。反正都系打算食完就走,赶时间,那么我地就入坐。店内不大,用餐时间限时90分钟。店内有一道落地大玻璃,非常之开扬。店内很有圣诞气氛,好多人影相打卡。食了一个素食all day breakfast! 配搭一点也不马虎!都几惊喜!all day必有的炒蛋、面包、茄仔、牛油果、炒菇、沙律,佢都有,样样都好新鲜,我睇到厨房续样整🤭。觉得佢心机配搭系有焗薯批、yogurt, 冻热咸甜脆的口感都有。当中最惊喜系仲有一条churro! 当你食完一轮主食之后,最后食埋条churro!真系完美句号!大餐一顿,通常都系饮斋啡以减低油腻感,呢杯系正常之作,再有块Lotus饼仔送下口!甜丝丝,食饱,埋单🥰下次有quota 先试开心果系列,爆肥之作😝

下次有quota 先试开心果系列,爆肥之作😝
素食all  day  breakfast
素食all  day  breakfast