2020-10-13 1395 浏览
相信大家身边十有八九既朋友都系「食肉兽」😝当然我都唔例外啦🤣家人朋友都系😫我不嬲都话自己易养🤤鸡仔肚细起上黎一碗麦皮走天涯😂朋友介绍底下 一齐黎左呢间走肉·朋友度晚餐🤘🏻听佢个名就够趣怪啦😂其实大家唔使听到食素就咁惊现今有好多素食/纯素食店已经好多元化😋呢间 走肉·朋友 食物款式味道好到你真系以为自己食紧酒店级buffet🤤🤤🤤‼️素食者都享有美食嘅权利😌😌👍🏻人均:星期一至四晚 $125/位 用餐时间:90mins因为佢款式都算多😍😍😍而且食物卖相一流👍🏻我都未有机会试晒全部野😹佢仲有主题式既区域👏🏻真系照顾周到㗎我劲钟意饮佢个酸辣汤😻😻 Encore左一次😽😽 饮完真系又暖身又开胃👏🏻👏🏻见唔见到绿色个卷卷🤤入面有几种唔同蔬菜丝😎卷卷皮厚薄度适中 如果有埋少少甜酸酱点缀下就更加perfect池😎😎😎佢既炸物同pizza都唔讲得笑😂😂😂😂真系好好食‼️‼️‼️‼️全部新鲜滚热辣炸起趣卜卜😌皮薄唔会好厚粉浆😻😻调味更加系冇得顶😽😽😽😽👍🏻‼️可以的话 我真系除左100分比唔到以外既分数佢😂讲性价比💁🏻‍♀️赢讲食物质素💁🏻‍♀️赢讲环境💁🏻‍♀️赢讲卫生💁🏻‍♀️赢真系Bravo😁😁记得食几多拎几多‼️唔准
相信大家身边十有八九既朋友都系「食肉兽」😝

记得食几多拎几多‼️
唔准眼阔肚窄😋
大家识得食一都要惜食啊👍🏻👍🏻👍🏻

Very nice💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️😆
#hkfoodie #hongkong #走肉朋友 #素食 #任君选择 #美食 #大角咀 #大角咀美食 #食好西 #威威为食仔 #威威要还债 #识食都要惜
2020-10-07
  • 口水素鸡