2021-05-16 277 浏览
我哋喺村屋入面兜咗几圈先揾到,不过纵使出晒汗都无后悔,因为真系超高质,唔止有自家制Bagel🥯仲有好多款出面食唔到嘅Menu,一定会再嚟试埋其他野🌟-🍽法式蛋卷中间有青椒、羽衣甘蓝、免治猪肉,面头仲有意大利乳清芝士,口感好丰富🥪再配埋法式经典面包Brioche🍞,好松软,仲有少少甜味,食完大满足🈵🍽港式煲蛋一听个名就知特别,用咗砂煲模拟煲仔饭嘅效果,里面有🍕意式辣肠、🥔薯仔、🍅蕃茄、🧀芝士Mix埋🥚蛋一齐煲,面头有羽衣甘蓝脆片,好有Fusion感觉。Bagel拣左芝士口味,啱晒我呢啲芝士控🐭-☕️Hot Cheese Latte就好似饮紧奶盖咁,上层的奶泡芝士好绵滑,咸咸地有出乎意料同咖啡好夹,仲有啲玫瑰花味🌺 棉花糖朱古力就系打卡必备,上面好似一嚿云咁,少女心爆发💘
午餐