2018-01-09 368 浏览
见到Facebook 写呢间cafe有陈豪咖啡饮,纯粹见个gimmick几得意所以经过就谂住试下,不过因为食晚餐无点到咖啡唯有下次再去试啦。餐牌上都几多选择,而且好多都好吸引!不过得两个人,试唔得到太多菜式。今次点左北海道凡立贝车海老意粉、黑松露野菌忌廉意粉,同埋炸薯条配黑松露酱。本来系想叫大蚬意粉既,但侍应话无哂蚬,所以下次再试北海道帆立贝车海老意大利饭:一上枱浸烧虾味就传入我地个鼻真系好香,仲要好好食只可惜只得一只要两份分。个饭整体上唔错,湿度都适中,好快就食哂,份量我地觉得少左啲。黑松露野菌忌廉意粉:忌廉味浓,但黑松露味唔算突出,整体okay, 但唔系话好特别。炸薯条配黑松露酱:热上既薯条点都好食黑松露酱其实唔差,不过个人喜好都系钟意点茄汁,侍应好好有主动问我地要唔要,不会浪费为左个大蚬意粉,应该会再黎encore, 同试下其他菜式。价钱黎讲都吾算好贵
唯有下次再去试啦。

北海道帆立贝车海老意大利饭

北海道帆立贝车海老意大利饭:一上枱浸烧虾味就传入我地个鼻
真系好香,仲要好好食

黑松露野菌忌廉意粉

炸薯条配黑松露酱