2021-02-17
Mamaday既menu真系好得意😆💛可能会失望温泉蛋明太子意大利扁面 $112一啲都唔失望!!!好高质!!🤩明太子酱好多,每条面都比D酱包住,用料一啲都唔吝啬,明太子粒好足料。温泉蛋熟度啱啱好,捞埋面食一流。上面仲放左好多木鱼干🤤,令成个面更香。意大利扁面软硬度适中几有咬口。Whatever fried platter求其是但乜都炸啲啦 $98乜炸物都有啲嘅小食拼盘,成个底铺满薯条,仲有炸虾、炸芝士同炸鱿鱼😍。唔会好多炸粉好厚身,炸物即使摆耐左都仲好脆口。👍香蕉朱古力奶昔 $48唔系用香蕉精,真系有香蕉肉!!🍌朱古力甜度适中,味道浓郁得黎又唔会盖过香蕉味,口感绵滑。牛油果沙冰口感系杰挞挞的 $48一饮落去即刻feel好fresh!🥑淡淡牛油果味,仲饮到好香既蜂蜜味,好清爽既感觉。本身都谂住有牛油果口感会好杰,但可能因为外卖番到去沙冰溶溶地,所以整体都几稀,好似饮牛油果奶咁🤣。
可能会失望温泉蛋明太子意大利扁面 $112
Whatever fried platter