2021-08-04 202 浏览
我哋真系好钟意食burger❤️今日俾我哋喺铜锣湾希云街揾到一间极度推荐小店😍😍成间舖头都好fancy 仲有好多霓虹灯喺墙到打卡好正💕💕而且佢哋枱同枱中间仲隔咗好多小burger😂好得意影左好多相讲返正题先见到佢哋小食嘅价钱并唔贵🙈❤️过海来讲仲要系几平添😂我哋首先要咗个炸鸡粒 份量好多🤭我觉得几位朋友share 都ok而家佢地脆浆唔厚 鸡肉juicy 食多左都唔太oily 最贴心嘅系佢哋有两个唔同嘅调味酱❤️👍点落都好野味🥰至于重头戏burger !!第一个我哋要咗招牌至尊和牛汉堡 premium wagyu beef burger 🤪 $158巨型超大超足料burger 🤣要分三四啖先咬得晒成个burger 既料 有好多层!!蛋 大啡菇 烟肉 芝士 和牛汉堡 瓜 菜❤️❤️❤️omg 好juicy 又厚切 👍和牛牛肉油脂香好rich 所以个burger 味道提升左好多 而且好香牛味 必嗌必嗌!!至于第二个我哋要咗蓝芝士流心和牛汉堡😛本身我自己唔系blue cheese fans 但我觉得个combination好特别所以挑战下🤤🤤点知呢个好有惊喜blue cheese 加左落burger 同
我哋真系好钟意食burger❤️

而家佢地脆浆唔厚
鸡肉juicy 食多左都唔太oily
最贴心嘅系佢哋有两个唔同嘅调味酱❤️👍
点落都好野味🥰

至于重头戏burger !!
招牌至尊和牛汉堡

巨型超大超足料burger 🤣
要分三四啖先咬得晒成个burger 既料 有好多层!!
蛋 大啡菇 烟肉 芝士 和牛汉堡 瓜 菜❤️❤️❤️

点知呢个好有惊喜
blue cheese 加左落burger 同牛肉出奇地夹

而且流心既芝士加埋牛肉煎得脆脆地边好好食🤭🤪

系套餐我哋仲加咗个芝士薯条🙈❤️
但本身已经食到好饱.
但系见到薯条新鲜炸起 忍唔住再食 好正又多😭
好有shake shake 芝士味薯条感觉