呢间 cafe 琴日同识咗好耐好耐嘅朋友食饭试完急不及待就想分享!! 😍😍 新开业冇耐,评语一句记之曰:「快啲去食!!!!!!」 其实我行过咗佢哋舖头好咁多次就俾佢嘅磁力吸引咗过去几多次。事实证明我嘅直觉冇错,呢间 cafe 必定会 encore !!! 😆 嘢食有创意,整得有心思仲要相对其他 cafe 嚟讲认真算平~同埋有住满满嘅人情味 ❤️ 佢哋搞咗个好有意义嘅抽奖小活动,文末会讲All Day Breakfast ❤️ ($68)评分:8/10.Menu 都几多野拣,而下午茶有好几款咸点轻食嘅 tea set 🤤 呢个 All Day Breakfast 份量恰到好处,又完全唔掠水 (唔少餐厅早餐过$100质数都只系麻麻) 最重要嘅系我觉得无论材料定制作都几有心机 💕 细节位做得好好 👍 我从来冇食过咁香嘅粟米 (唔系夸张法😛) 只香肠亦唔系用本 cheap 嘢,好少食到唔系得个咸字嘅德国猪肉肠 😃 炒蛋正常但已经比呢啲细节位抢咗镜 😂 茄汁豆应该系自己调味过所以比起一般嘅冇咁酸,甜甜哋好好入口Galmazonian Toast ❤️ ($98)评分:8/10.甜品选择著实就唔多,但选

All Day Breakfast ❤️ ($68)
评分:8/10.

All Day Breakfast

Galmazonian Toast ❤️ ($98)
评分:8/10.
甜品选择著实就唔多,但选择有时都唔系最重要,只要有得俾你拣嘅都系高质素的话 😎 呢个 toast 唯一可以批评嘅就系雪糕溶得快 😅 但无论系酱嘅组合、多士嘅厚度同埋装饰嘅设计都超班。唔 expect 会见到咁靓嘅 toast (面头块焦糖嘅艺术气息去边度揾) 虽然口味只系简单嘅焦糖/蜂蜜朱古力味,但甜度同份量都岩岩好唔会济同时又唔会干滋憎😋 然后都系个句,又系唔贵,仲要打卡都一流 (原本考虑嗌多个咸点 burger 因为小burger 插系大 burger 上面真系太趣致) 快啲去 search 吓保证你会有同感
Galmazonian Toast

关于 No Boundary 无边活动
佢哋餐厅好有心咁整咗个同以物易物嘅交换礼物活动,客人可以携带任何一样物件,写低想传达俾下一位食客嘅讯息,然后将两者留低系佢地嘅柜桶仔里面 😃 之后自己抽签攞一份人哋留低嘅物件 😙 成个活动概念都好有爱 💓 又可以制造玄机联系食客,快啲去寻找同你失散咗嘅陌生人啦

Galmazonian Toast