2021-07-19
最近屋企人生日订左到会🤗,拣个6-8人餐有成8款食品都唔只不过系$784,唔使一百蚊一位真系超抵食🥳!仲要质素唔错几好味,Keep到热辣辣🤫屋企人已经讲明要再订🤭今次拣左3款饭面主食,另外就拣左啲热盘咁,到会公司仲提供埋沙律前菜、甜品呢啲选择😗真系劲丰富吖!🤩嗱,佢地啲到会全部好足料,拎上楼果时都觉得有啲重吖😝K最钟意就系蒲烧鳗鱼玉子蛋意大利面忌廉汁!个忌廉汁够CREAMY又好香照烧汁味道,意粉好弹牙,仲有煮到入哂味既蒲烧鳗鱼同玉子蛋条,K食左2大碗!日本一口和牛炒饭配飞鱼籽炒得干爽,而且有大量飞鱼籽,食落有啲卜卜既口感好正~泰式椰香马沙文咖喱焗鸡皇饭既咖喱辣得过瘾,而且好香咖喱味道!德国洋肠拼盘配他他酱组合好吸引!有四款唔同种类既德国肠,啲德国肠好Juicy,仲跟配牛油薯蓉添~黄咖喱薯仔牛肋条煮得入味又够腍、筋位弹牙爽口!咖哩汁味道香辣,就咁用黎送饭都好正~秘制卤水拼盘有齐大肠、猪耳、红肠、卤蛋同鸭肾,份量超级多!而且卤得入味,同卤水店比都唔输蚀~森巴酱烤美国龙利鱼卷配飞鱼籽圈成花型,造型精致。加左啲飞鱼籽、香草同沙律酱系龙利鱼卷面,味道唔错~ 即烧菠萝梳打BBQ美国猪仔骨味道酸甜开
德国洋肠拼盘配他他酱组合好吸引!有四款唔同种类既德国肠,啲德国肠好Juicy,仲跟配牛油薯蓉添~黄咖喱薯仔牛肋条煮得入味又够腍、筋位弹牙爽口!咖哩汁味道香辣,就咁用黎送饭都好正~秘制卤水拼盘有齐大肠、猪耳、红肠、卤蛋同鸭肾,份量超级多!而且卤得入味,同卤水店比都唔输蚀~森巴酱烤美国龙利鱼卷配飞鱼籽圈成花型,造型精致。加左啲飞鱼籽、香草同沙律酱系龙利鱼卷面,味道唔错~ 即烧菠萝梳打BBQ美国猪仔骨味道酸甜开胃,而且入味。猪肋骨肉质软腍,轻轻用刀就能够切开肉骨,仲好惹味添!今次好满意,下次打算试埋佢地啲沙律吖、素食吖甜品果啲!
🌟K选择🌟
-A3 蒲烧鳗鱼玉子蛋意大利面忌廉汁
-A5 日本一口和牛炒饭配飞鱼籽
-A9 泰式椰香马沙文咖喱焗鸡皇饭
-B1 德国洋肠拼盘配他他酱(约2磅装)
-C1 黄咖喱薯仔牛肋条(约2磅装)
-C2 秘制卤水拼盘(约2磅装)
-C4 森巴酱烤美国龙利鱼卷配飞鱼籽(约2磅装)
-C7 即烧菠萝梳打BBQ美国猪仔骨(12件)