喺湾仔返工都一段时间, 次次专登食完lunch行过去, 都冇开门 我想讲, 你系捉唔到佢条路既, 哈哈!但今日我地系特登放工约埋去买!一去到已经见到有条人笼, 不过其实系大概5,6个客人左右, 因为佢间店好细, 除左order 之外, 你一定要企出门口等的。女仔, 多数花多眼乱, 选择困难症时常发作, 不过我地两人share一个甜品, 都系拣一款姐我知道佢地成日会转款, 所以都冇话target 食d咩, 佢地最受欢迎既系鸡蛋仔雪糕, 但我地冇拣, 因为一阵要食饭。我地最后拣左'9am', 要左原味既gelato, 因为怕会影响到下面几层既味道, 所以原味最稳阵。最上层有猪多士, 好cute, 岩哂我呢d唔多cute既女生, 扮下cute。仲有块好香脆既bacon!再落下层有芒果,柚子,咖啡粟米片, 哗, 全部我至爱! 最重要系口感味道都非常的匹配! 最下层仲有我最最最喜欢的焦糖雪糕, 好, 比个英文你睇, 开心D , homemade salted caramel ice-cream, 我见亲有呢D字, 唔使谂, 必食!总括黎讲, 佢价钱系贵左少少, 不过带到比你欢乐, 视觉享受, 味
我想讲, 你系捉唔到佢条路既, 哈哈!
但今日我地系特登放工约埋去买!

我地最后拣左'9am'
9am
, 我见亲有呢D字, 唔使谂, 必食!

总括黎讲, 佢价钱系贵左少少, 不过带到比你欢乐, 视觉享受, 味觉刺激, 间中黎试下佢D 新款都唔错丫!
题外话/补充资料: 摸门钉已经好几次, 如果远道而来....可以打个电话先......
2015-05-22
5 分钟 (外卖自取)
9am