2017-04-13 513 浏览
今日谂住试下食谭仔以外既米线,就上网揾下有冇其他好食既米线试下啦,揾到个网写话乜鬼必食十大米线,我唔知排名系唔系不分先后吖,第一个就show果间米线,谂住以为好好食,满心欢喜谂住食个好味嘅米线而且网上有好多好评谂住试吓啦,我同男友叫咗两碗口水鸡米线麻辣汤底同埋一碟皮蛋食两碗咪先嚟到喇,望落碗米线好似好友味道咁成碗红晒色咁,点知一笔落去啲油同啲汤底即刻分开哂要系啲化学作用,点知一食落口你已经feel到啲辣油同啲汤分开咗果种感觉,碗汤完全冇味,但系你有时又会无意中吞咗啲辣油落肚,令到个喉咙好唔舒服,啲鸡又冇味奶茶又好苦,而且入边有个阿叔做侍应,啲态度好差又成日挂住睇电视,我觉得谭仔一定好味过佢!个网址仲话必定要食㖞,不知所谓,失望而回!

啲鸡又冇味

个网址仲话必定要食㖞,不知所谓,失望而回!
2017-04-08