呢间串烧店嘅前身系「隐町」,食过觉得好好食,后来转咗手,都系做串烧,装修冇乜变,食物多左种类,所以想试下好冇食~系openrice见到订座有9折,而且夜晚10点后有深宵套餐,好抵食,$198有一杯生啤+七串串烧,咁紧系食啦🤣我同朋友都劲期待点知系恶梦既开始⋯⋯⋯😵‍💫😵‍💫😵‍💫我地准时去到餐厅,发现劲多人坐满晒,一问原来系有人包场⋯我地已经心谂:下?!book咗枱又confirm咗,黎到先讲??😰😰店员即刻问老细点算,然后就offer我地去隔离火锅店到食😰完全冇咗食串烧既心情,系火锅店食串烧,笑😂😂个阵已经夜晚10点几,附近餐厅都闩晒,系完全冇得拣嘅情况下,我哋被迫接受上到去,我地㨂左深宵套餐,谂住自选串烧既时候,先通知我地话系厨师发办⋯⋯我地大失预算,劲失望🙍🏻‍♀️餐牌又冇写清楚仲要话冇生啤机,就咁比啲支装啤酒🍻大佬,两个级数同价钱啦☹️☹️☹️等食物都等左好耐,估到店员偷懒,一定系等齐7串先拎上黎比我地,冻晒又硬晒,串烧食既系火侯❗️热辣辣先好食架嘛😵‍💫😵‍💫😵‍💫上完2碟都冇介绍系啲咩就一走了之,留低我同朋友系火锅店,之后就冇人serve过我地😰食唔够半个钟,就话要埋单先😮‍💨😮‍💨
点知系恶梦既开始⋯⋯⋯😵‍💫😵‍💫😵‍💫
食唔够半个钟,就话要埋单先😮‍💨😮‍💨😮‍💨明明个深宵套餐做到凌晨2点,会唔会咁早要埋数呀??
真心食到成肚火,食完就走人,一秒都唔想留系到🥵🥵平系平,但如果咁既服务同体验,不了不了🫠
Openrice食评个个都大赞,一间新开既餐厅有咁多好评,0负评,大家知咩料啦🤗🤗🤗

PS 最过分系我明明出席咗,餐厅话我缺席,好彩我有keep住张单据,以证清白!先打到呢个食评警世❗️
厨师发办串烧
2024-03-16
$220 (宵夜)