2025-01-05 147 浏览
尖沙咀一定要试吓呢间超人气天妇罗居酒屋 一定要试吓新鲜龙虾天妇罗$88 主打自选天妇罗丼$30起 多款天妇罗$9起 简单纪录一下.一定要试吓佢哋⭐️新鲜龙虾天妇罗$88真系原只新鲜即炸轻轻一层炸粉 包住龙虾鲜甜多汁平时试过好多嘢 但呢样都比到惊喜我喺日本都未揾到呢种感觉.除此之外 最多人叫自选天妇罗定食$30起自己拣想食咩天妇罗 最平$9起⭐️金菇⭐️茄子⭐️大啡菇⭐️日本番薯$9⭐️黑虎虾⭐️半熟蛋$13⭐️超长穴子$20今次主食拣左⭐️冷乌冬乌冬超级弹牙 汤底加咗少少芥辣岩岩好够攻鼻 又唔会过火 大推🔥成个餐仲有龙虾味噌汤及前菜.佢哋最近仲新出咗⭐️A5和牛丼饭$188呢款同样超级高质 牛肉有厚度 唔会好似一般肥牛咁薄入口重牛油脂香 再加埋蛋汁 好好食.尖沙咀店比较细 keep住都好爆场佢哋旺角都有分店 会比较大少少如果想食天妇罗 冇理由唔揾佢地#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_尖沙咀.#捌加廿陆天妇罗居酒屋 (尖沙咀) @baka_tempura 地址:尖沙咀缅甸台8号凯誉地下17号舖.(记住分享比朋友 追踪/like 感谢你哋支持🙏🏻).‼️想睇更多资讯‼️ig
一定要试吓佢哋⭐️新鲜龙虾天妇罗$88
如果想食天妇罗 冇理由唔揾佢地

#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_尖沙咀
地址:尖沙咀缅甸台8号凯誉地下17号舖
(记住分享比朋友 追踪/like 感谢你哋支持🙏🏻)
‼️想睇更多资讯
‼️ig: hkfunfoodrecord
‼️fb : funfunfoodrecord
#hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #食评 #旺角美食 #旺角必食 #油麻地美食 #油麻地必食 #佐敦必食 #佐敦美食 #尖沙咀必食 #尖沙咀美食 #香港美食 #尖沙咀 #天妇罗 #丼饭 #乌冬 #荞麦面