2010-03-07 13 浏览
刚刚开业试过一次唔系咁好食, 之后就算食饭都想不起有这间店舖!寻日突然间好想食麻辣米线, 但系又唔想食谭仔(唔知点解大角咀谭仔比起其他分店系差好多但依然好多人食...) 就俾多次呢间米线舖...经常都叫谭仔既酸菜炸酱米线. 今次都系叫左呢2款, 要小小辣! 分量: 大碗... 食量不大既话, 少米线会好D酸菜: 不太酸. 分量都多, 而且切到细细片, 唔会好似谭仔咁, 一大片咬唔到!炸酱: 偏甜, 中和左汤底既辣度. 下次再食个阵要加辣先得.红油抄手: 有6只, 好辣!! 唔系我钟意个个味道. 都系食番米线好!之前经过个阵都无咩人, 店员态度又非常良好有礼. 下次都会再去食~ 试埋佢地既鸡翼!

分量: 大碗...
食量不大既话, 少米线会好D

2010-03-06