2024-08-13
真心估唔到,原来喺香港有一间咁高质素嘅日式烧肉放题!! 本身以为基本上放题就系啲比较参差嘅食材,今次去到呢一间餐厅之后,真系要自打嘴巴!! 完全系高质嘅任食!! 所以今日就特登要介绍一下呢一度嘅正宗和牛烧肉 🤗🌟霞餐$438 🌟这款价格 算系中规中矩,不过如果对比返入边套餐包括咗任食嘅菜式,绝对系觉得超值,超级多款唔同部位嘅和牛可以任食,仲有唔同款式嘅肉类,汽水,雪糕,天妇罗,全部都系任食,一次过满足晒我所有愿望,呢一个价钱绝对系冇得输!!🌟 和牛崩沙腩 🌟和牛崩沙腩柔嫩而口感丰富, 好钟意呢个肉汁,真系超级丰富,食入口嘅时候,啲肉汁喺个口入边爆晒出嚟!! 爽!🐄😋🌟 清酒煮蚬 🌟清酒蚬煮到味道浓郁,清香带着淡淡的酒香,令人回味无穷💯🌟香草墨鱼仔🌟墨鱼仔以香草调制,口感鲜美、Q弹,再配上烧烤的香味,好有层次感💯🌟 鲭鱼🌟鲭鱼用铁板烧出来,味道独特,鱼肉滑腍,配上酱汁,好食得停不了口💯平心而论,一间餐厅可以做到有咁多款式,而且仲要系咁高质嘅牛肉可以任食,绝对系香港数一数二嘅性价比日式烧肉放题嘅选择!!就佢哋嘅食物质素黎讲,真的系物超所值!下次定会再黎!
🌟霞餐$438 🌟
🌟 和牛崩沙腩 🌟
🌟 清酒煮蚬 🌟
清酒蚬煮到味道浓郁,清香带着淡淡的酒香,令人回味无穷💯
🌟香草墨鱼仔🌟
🌟 鲭鱼🌟