2023-03-30 350 浏览
麻辣烧鸡翼 $25/3 鸡翼烤得啱啱好外脆内软出边啲麻辣酱好惹味少少麻属于小辣姐我觉得入面好入味 啲汁爆出黎Must order item !!!!!!高质过好多串烧舖头卤水蛋 牛筋 猪大肠卤水蛋好有卤水香味 个蛋白口感同个蛋黄放入个口融为一体 浆住果个口咁好正 又唔会过咸!牛筋煮得好够!淋身入味之余唔会冇咗牛筋本身有嘅弹性!食得出落咗好多心机整 每旧牛筋都好大旧 !食完觉得块面嘅骨胶原即刻up up up 猪大肠完全冇臭味!里面啲肥膏都清得7788!卤水嘅香味煮到入晒入去!食完完全冇罪恶感!多春鱼&辣鱿鱼 炸多春鱼份量都几多印象中好似有五六条 炸得啱啱好咬落好香口咸咸香香 同啲鱼好夹 食完一条会忍唔住食下一条 啲骨都吞埋!个辣鱿鱼分开上 个汁淡淡嘅沙嗲香味。属于bb辣 有啲麻油香 又唔会煮得太淋

麻辣烧鸡翼 $25/3
鸡翼烤得啱啱好外脆内软
出边啲麻辣酱好惹味少少麻
属于小辣姐我觉得
入面好入味 啲汁爆出黎
Must order item !!!!!!
高质过好多串烧舖头

卤水蛋 牛筋 猪大肠