2023-08-29 22 浏览
今日去到恒丰中心附近由于我朋友今次想食日本丼饭或者系日本饭拼盘!我即刻就谂起有一间专卖丼饭set lunch、 dinner为主题嘅餐厅!呢间餐厅除咗有好多唔同嘅食物畀我哋去选择!四周围中充满住打卡影相位置!包括开头等位喺出面坐嘅时候已经有一个特色墙可以打卡影相!四周围都放满住绿色清新嘅植物装饰!植物场显得格外舒适!旁边亦都有唔少可以坐住等候嘅位置亦都相当设计得有艺术感!今次同朋友叫咗二个日本丼饭、一个系盐烧鲭鱼拼盘,另外一个系滑蛋吉列猪扒丼饭!盐烧青鱼,啖啖肉好少骨!再配合柠檬开胃食落鱼肉滑嫩!每个餐仲会有配沙律同埋汤!仲有啲开胃小菜非常抵食!滑蛋吉列猪扒非常滑溜!滑蛋带微甜味道啱啱好!吉列猪扒内里猪肉亦非常软滑!唔会好柴𠮶种感觉!食落去又唔会好干身!猪肉发挥得淋漓尽致!饮品方面我选择咗有子梳打,而我朋友选择咗美式咖啡热饮!mizu #mizuhk #佐敦美食 #佐敦 #cafehk#香港咖啡店 #跟我来探店 #香港cafe #"

饮品方面我选择咗有子梳打,而我朋友选择咗美式咖啡热饮!

mizu
#mizuhk #佐敦美食 #佐敦 #cafehk
#香港咖啡店 #跟我来探店 #香港cafe #"