2017-08-08 1048 浏览
今晚因为家人生日,所以出街食饭唔系屋企煮~一行五人系星期六既银座真系好难揾位呀!!到到都好多人!行下行下黎到富临门口见到poster 讲打边炉,价钱仲要唔贵bor 因为大家都肚饿啦, 而且时候都唔早成八点,既然唔洗等位就入左去。其实好少黎呢间富临食饭,所以都唔太了解入面个环境系点。原来呢度内笼好大!行极都有得入去!晚市分左两个部分,一边系食小菜,一边系打边炉区。入到去人都唔系好多,所以打边炉区既位系任坐,阿姐话我地想既话霸两张台都得呢度系行半自助既打边炉形式,丸呀、菜呀就系出面自己助bar 拎,其余既野食就自己剔剔因为大家都肚饿,所以一坐低就系咁剔野食无影到点菜纸同环境,唯有口述呢度食物同饮食既款式都唔多,所以睇相都见到我地叫既野食都有d 少⋯⋯不过都叫有惊喜既,估唔到有出前一丁任拎。但系打边炉都唔会食饭食饱架啦,一个起两个止。好多出面都有既墨鱼滑呀、花胶呀呢度都无。而且任食边炉仲要系天水围开呢都唔预d食材新鲜。不过因为地点既关系,对于野食既要求就自然会降低。如果百五系旺角呢d 地方食我会觉得no good,但系天水围呢,我会话ok 啦呢度既雪糕同雪条都系雀巢啦~同想像中既一样无惊喜~
今晚因为家人生日,所以出街食饭唔系屋企煮~
一行五人系星期六既银座真系好难揾位呀!!到到都好多人!

晚市分左两个部分,一边系食小菜,一边系打边炉区。

因为大家都肚饿,所以一坐低就系咁剔野食

无影到点菜纸同环境,唯有口述

不过因为地点既关系,对于野食既要求就自然会降低。

呢度既雪糕同雪条都系雀巢啦~同想像中既一样无惊喜~

因为都坐得舒服,食物又食得饱,虽然同屋企人系呢度庆祝生日系颓d,但系大家都食得开心
2017-07-29
庆祝纪念