2024-10-05
细佬生日话要食火锅㖞,妈咪同老豆都懒得买菜,我就带佢哋嚟呢度食自助火锅~我哋点嘅餐系👉🏼[澳洲纯和牛套餐],和牛嘅口感巨嫩,一入口就可以感觉到肉质鲜嫩!咬落去𠮶瞬间,和牛嘅肉汁会喺嘴度爆发!呢种口感真系一般牛肉比唔上嘅!套餐里面仲包括咗细佬最爱嘅鲜甜海虾,虾嘅肉质鲜美,口感十分弹牙。虾自带嘅甜味加埋肉质鲜美,每一口都令人回味无穷!锅底有好多选择,店家推介嘅红烧火牛汤锅令我好感兴趣😋 锅底一上嚟就闻到令人食指大动嘅浓郁香味!我饮咗第一口汤,就感受到浓厚牛肉嘅香味,彷佛去到台湾食紧一碗红烧牛肉面!店员知道我哋钟意食辣,仲特登推荐俾我哋招牌锅底:麻痹鸭,呢个系麻辣味锅底加埋鸭血煮嘅。鸭血已经完全吸收咗麻辣汤底嘅味道,系麻辣味嘅鸭血!一口落去舌头又麻又辣,真系过瘾!呢间店最值得嘅系火锅料可以任攞,佢哋设有自助吧可以任攞蔬菜同埋丸子。钟意喺火锅入面加金针菇嘅我真系开心极啦!最后当然要用手摇饮料收尾啦🥤 黑糖珍珠牛乳同冬瓜牛乳茶味道都好唔错,十分顺滑同爽口。