2024-11-15
话说早几日我同朋友一齐去尖沙咀嘅为食恐龙‧恐龙先生食嘢。我哋嗌咗个二人餐,咁就唔使烦。我哋成个餐包括西班牙火腿荞麦面沙律、图斯卡纳三文鱼、带子菠菜意大利饭、吉列虾、鱿鱼圈、杏仁牛角窝夫雪糕、朱古力味熔岩火山、玫瑰蜜桃果茶同抹茶牛奶朱古力。西班牙火腿荞麦面沙律好新鲜,荞麦面好弹牙,真系好吸引,令人食嗌唔停!图斯卡纳三文鱼又香又滑,配上汁,好creamy!带子菠菜意大利饭里面有三大粒带子,好足料,食完已经好饱。吉列虾同鱿鱼圈都炸得恰到好处,热辣辣!杏仁牛角窝夫雪糕同朱古力味熔岩火山都系甜品中嘅经典,令人回味无穷!最后,玫瑰蜜桃果茶同抹茶牛奶朱古力都系解腻嘅好选择,值得一试!我同朋友都食到超级饱!如果你谂紧搅小朋友生日会或者家庭聚会,不妨考虑选择为食恐龙‧恐龙先生喇!呢度唔单止有多款美食可以满足大人小朋友口腹之欲,而且环境舒适,仲有好多游戏玩,适合大班人一齐聚餐。仲有好多不同嘅甜品选择,一定可以满足小朋友对甜品嘅渴望!唔使犹豫啦,快啲约埋朋友仔或者亲朋戚友一齐嚟为食恐龙‧恐龙先生享受美食同欢乐时光啦!