2019-04-19 2150 浏览
上个星期庆祝屋企人生日 经同事介绍下 星期六一家大细揸车去食 同事介绍呢度除左食物唔错之外仲有好多游乐设施比小朋友 岩哂家姐个两个小朋友👍🏼👍🏼👍🏼讲返食物方便我哋叫咗一个pizza,海鲜拼盘,鲈鱼,蝴蝶粉仲有一个焗饭Pizza系好热辣辣而已好薄好脆,但一家人食每人分到一块,有d唔够喉海鲜拼盘同鲈鱼最贵,但总括黎讲都几好味,个海鲜拼盘入面有虾,贝类,蟹,鱿鱼,粟米,薯仔,但美中不足系份量唔太多。条鱼都食得出好生鲜,而且职员帮同你起埋骨,好细心👍🏼最惊喜反而系个生日蛋糕😂原本以为系蛋糕黎,但其实系芒果雪糕加士多啤梨芭菲。个人好推介因为甜而不腻,加上对live Band会上嚟同我地一齐唱生日歌,成个气氛好好👍🏼总括黎讲,呢间餐厅好啱一家大细聚餐,但大家要留意既系如果搭车过去会有小小麻烦,所以建议可以揸车过去