2013-12-02 466 浏览
又系晏就去边度食嘅问题。。。呢个又唔想呢间,𠮶个又唔想食𠮶间,令人头痛。 今日有人提议食后行泰野。。。事源系上年我同同事s食过呢间,食完后,我同一位女同事都肚痛,佢疴左两日。。。。一年后嘅今日,我啲同事问我地,不如俾多次机会佢啰!? 因为我记得碗野系好好食嘅,咁就俾多次机会佢啦! 我地原班人马去食。我同一起出事女同事都系食返上年出事𠮶个咖喱牛肉河粉!! ($42)今次“杰”过上年的,有点似咖喱捞河。牛肉似系煎过先放在咖喱中一起煮,个咖喱无乜香料同过甜,一点也不辣,椰味超重,加上“杰”身,有点腻,很容易饱!但不过实在太杰,忍唔住叫佢俾多啲啲汁!厨师哥哥好好,立即煮细碗仔咖喱俾我同同事! 事隔一年,今次食虽然无肚痛。。。之但系keep唔到个水准。其余的两位同事都话麻麻。。。。所以我地个black list中都仍然会有呢间Phit Thai,I'm sorry...

2013-11-27