餐厅: 梨泰園韓國餐廳
资讯:

总结:野食一般偏咸偏贵,严重诚信问题因为消费卷关系所以决定一试呢间贵价韩国菜,book枱时已睇openrice亦同职员确认会收支付宝所以就定好星期5(5/8)去食,但最尾极度失望。当日去到坐低后见到每样野价钱后都有再确认系收支付宝,唔系俾唔起而系觉得个环境同卖相唔值果个价。嗌左5样野食后觉得味道麻麻亦偏咸但都觉得唔紧要,因为政府比钱试伏。到俾钱时候问题就黎,经理声称唔收支付宝亦话出面都冇果个贴纸但我地清楚睇到有支付宝sticker所以佢开始口窒同改口话要问老板,亦话之前职员话有只系该位职员唔清楚不嬲都冇做支付宝。去到最后韩藉老板娘一口咬定唔收支付宝唔知有咩sticker总知就唔收,经理不断话唔好意思下次俾番折我,当然最后我都系信用卡埋左单因为始终都有食完野但我亦同经理讲唔会再有下一次,因为系严重诚信问题+食物同环境都唔值呢个价钱所以亦奉劝各位唔好去食以谢绝毫无诚信既餐厅讲番食物,总共792蚊埋单海鲜泡菜饼 - 食唔到海鲜+超咸水冷面 - 正常但唔值108蚊海鲜豆腐汤 - 辣椒粉味精水炸虾包饭卷 - 好似甜虾咁细只所以唔值148蚊海鲜炒粉丝 - 净系得麻油味,饮左成枝水都仲系成口麻油味
总结:野食一般偏咸偏贵,严重诚信问题

讲番食物,总共792蚊埋单
海鲜泡菜饼 - 食唔到海鲜+超咸
水冷面 - 正常但唔值108蚊
海鲜豆腐汤 - 辣椒粉味精水
炸虾包饭卷 - 好似甜虾咁细只所以唔值148蚊
海鲜炒粉丝 - 净系得麻油味,饮左成枝水都仲系成口麻油味

炒粉丝+豆腐汤
海鲜煎饼