2022-05-09 1377 浏览
一手钓鱼🐟一手食海鲜🦑自从上次介绍咗大埔三门仔嘅鱼排之后有啲朋友都问我里边有啲乜嘢食㗎我地试咗佢哋嘅墨鱼面同埋炒饭得好推荐 👍🏻第一个系海鲜炒饭~ $55嚟到休闲会所都唔谂住有啲性价比高嘅嘢食, 估唔到呢度嘅炒饭又大份, 又仲有海鲜, 有墨鱼添架! 价钱都唔贵, 仲炒得好好食添😋我哋中午同埋临走之前都叫咗一个嚟医下肚, 饱粒粒 墨鱼公仔面 ~ $55 我地叫左墨鱼面做午餐, 面的质地就一般般啦…… 一般嘅茶餐厅质素, 但系一啲都唔难食都已经好好 , 至少系即叫即煮既👍🏻 但系墨鱼就实在有惊喜。 其实出边嘅餐厅都好少有新鲜墨鱼面, 但系呢个系鱼排嘅餐厅有佢既优势, 我相信佢所用嘅海鲜一定系好新鲜, 果然不负所望, 墨鱼面嘅墨鱼系好弹牙同埋食极都食唔完咁! 物超所值 👍🏻味道⭐️⭐️⭐️价钱 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️回头率 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#dessert #comfortfood #foodlover #hkfood #hkfoodie #foodie#noodles #friedrice水中天休闲钓鱼会地址: 大埔三门仔盐田仔东面渔排
一手钓鱼🐟一手食海鲜🦑

自从上次介绍咗大埔三门仔嘅鱼排之后