2021-01-23 172 浏览
继上星期试过响coffee shop竟然可以有包场情景出现,于是今个星期再接再厉。可惜真系可一不可再 😔其实今日(23/1)出门口嘅时间已经同上星期有d分别,多左好多人。莫非因为大家都唔敢去油尖旺移私晒嚟港岛区?不过又可能因为我今日到达cafe 嘅时间真系晏左少少,大家都瞓醒出嚟揾食。虽然冇得拣位坐 ,不过好彩咁啱有番个自闭偷情位。食物方面就决意试吓我上次已经好想试吓嘅Garlic Cream Cheese Bun. 其实我一啲都唔肚饿🤣,本身要自己一个征服成个bun 已经冇乜可能,所以有一半打包返屋企醒阿妈。Cream Cheese 听到都漏😃,见到都觉得万分邪恶,不过食落又比我想像中ok. 可能有garlic 中和左小小。唔知点解自己又好想试,其实冇乜特别,只系蒜蓉包加cream cheese 🧀!$42 有d唔值,反而上星期食果个带子open face sandwich 🥪 性价比高好多。念住试吓其他特别饮品,可惜拣唔到😩又饮番coco Chanel 😆下次可以试吓第二间隔一排先再返转头🤣

念住试吓其他特别饮品,可惜拣唔到😩
又饮番coco Chanel 😆

下次可以试吓第二间隔一排先再返转头🤣