2008-08-22 5 浏览
好早之前经过餐厅,见到都几得意,前几日终于有时间同朋友去食下野了。首先同朋友去完美食博览,之后就去左旺角,记得哩间餐厅,于是就上左去食野啦,两个人叫左一个火锅、一个小食同两柸饮品,好大碗,柸饮品都好大柸,食完都好饱,原本都好想试下甜品...但系见到隔离台d甜品好大个,根本系一个4人份量既甜品,2个人如果唔食饭都可能食得晒既... .. .结果紧系食唔落啦...冇叫度甜品,其实可以szie细番小小,因为香港人唔太多人胃口好大,如果细番小小就ok。整体都ok,唔算难食,除左装修够心思同特别之外,食物都系同出面一样普普通通。我仲记得坐我地隔离台仲有一对外国人,不停拎住个相机影相tim。
火锅
饮品